Weboldalunk cookie-kat használ amelyek megkönnyítik az Ön részére a vásárlási és kiválasztási folyamatokat. Ön a weboldal használatával kifejezetten és egyértelműen hozzájárul a Cookie-k használatához. 
Termékek Menü

Fizetési módok

 

 Fizetési módok

 Válaszd a neked legkényelmesebb megoldást!

 


|Készpénzes fizetés:

 Megrendelése végösszegét készpénzben is kiegyenlítheti a futárszolgálatnál, átvételi pontokon és személyes átvétel esetén is. Személyes   átvétel esetén a fizetési mód csak készpénzes lehet.

|Átutalás:

 Átutalás esetén a megrendelt napszemüveg után a teljes kosárértékkel megegyező összeget kérjük átutalni. Megrendelést követően     pontosan leírjuk, hogy hova kell utalnod az összeget. Kérjük a közlemény rovatban a megrendelés számát tüntesse fel a könnyebb         azonosítás érdekében. Az összeg beérkezéséről írásban értesítünk.

|Utánvétel:

 Utánvétel esetén az napszemüveg átvételekor kell kifizetned a teljes összeget. Utánvétel esetén a fizetés történhet   bankkártyával és   készpénzzel, ez alól a személyes átvétel jelent csak kivételt, ahol csak a készpénzes fizetési módot tudjuk elfogadni.

|Bankkártyás fizetés:

 Online áruházunkban az alábbi kártyákat fogadjuk el: Visa, Mastercard, Maestro és American Express. Bankkártyás   fizetés esetén, a           megrendelés véglegesítése után a fizetési oldalra irányítjuk. Az online fizetési szolgáltatónk a PayPal.

A szállítási információkról itt tájékozódhat bővebben.

www.napszemuvegoutlet.hu