Weboldalunk cookie-kat használ amelyek megkönnyítik az Ön részére a vásárlási és kiválasztási folyamatokat. Ön a weboldal használatával kifejezetten és egyértelműen hozzájárul a Cookie-k használatához. 
Termékek Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Garancia

Garancia

 

  Garancia

   Hogyan érvényesíthetem a garanciát?

 


|A Napszemüveg Outlet webáruház a hatályos törvényben foglaltak szerint minden termékére legalább 1 év garanciát vállal. A garancia elvész a nem rendeltetésszerű használat esetén (megkarcolás, rálépés stb.). A Napszemüveg Outlet az összes napszemüveget leellenőrzi az esetleges gyártási hibából fakadó sérülések kiküszöbölése érdekében.

|Garancia érvényesítéséhez fel kell venni a kapcsolatot a webáruházzal a napszemuvegoutlet@gmail.com email címen. Kérjük a problémát a lehető legrészletesebben írják le (amennyiben van rá lehetőségük kérjük, mellékeljen képet is a hibáról) és küldjék el nekünk. Ügyfélszolgálatunk 24 órán belül felveszi Önnel a kapcsolatot és tájékoztatja a további teendőkről. A termék visszaküldéséről minden esetben az Ügyfél gondoskodik. Kérjük a garancia érvényesítéséhez a számlát megőrizni szíveskedjen!

|További kérdéseivel kérem forduljon hozzánk bizalommal!

www.napszemuvegoutlet.hu