Weboldalunk cookie-kat használ amelyek megkönnyítik az Ön részére a vásárlási és kiválasztási folyamatokat. Ön a weboldal használatával kifejezetten és egyértelműen hozzájárul a Cookie-k használatához. 
Termékek Menü

Szállítási információk

 Szállítási információk

 Szállítási idők, szállítási módok, árak


 

|A www.napszemuvegoutlet.hu kijelenti, hogy mindent megtesz a vásárlók megfelelő és naprakész informálásáról a szállítási időkkel kapcsolatban. A Napszemuveg Outlet Webáruház kijelenti, hogy a tévesen feltüntetett szállítási időkért felelősséget nem vállal!

|A napszemuvegoutlet.hu 3 különböző szállítási idővel dolgozik. Ezek elnevezésük és jelentésük a következő:

  1. "Raktáron" - A "Raktáron" levő megnevezéssel ellátott termékek a Webáruház saját készletén megtalálhatóak, szállításra készek. A megrendelést követő munkanapon átadásra kerül a futárszolgálat részére, személyes átvétel esetén kivesszük készletünkből a vásárlónk részére.
  2. "Szállítási idő 8-10 munkanap" - Ezen szállítási idő megjelölés azt jelenti, hogy az Ön által kiválasztott termék rendelhető, de a gyártó raktárában van készleten, aminek megérkezése általában 7 nap. Amint átvettük és átellenőriztük a terméket úgy aznap, de legkésőbb az átvételt követő munkanapon átadjuk a futárszolgálatnak, személyes átvétel esetén kivesszük készletünkből a vásárlónk részére.
  3. "Előrendelhető" - Ezen szállítási idő megjelölés a teljes készlet hiányát jelöli. Az "Előrendelhető" termékekre rendelést letudunk adni, de gyártásuk általában 3-6 hét szokott lenni.

     

|Az alábbi szállítási módok közül választhatsz webáruházunkban:

|Házhoz szállítás futárszolgálattal:

A www.napszemuvegoutlet.hu megrendeléseinek kiszállítását a Magyar Posta Logisztikai üzletága végzi. A kiszállítás hétfőtől péntekig 8 és 17 óra között várható, így kérjük, amennyiben a házhoz szállítási módot választja, úgy olyan címet adjon meg ahol munkaidőben áttudják venni a csomagot.

Amennyiben mégsem tudja átvenni a csomagot a kiszállítási időben, úgy a futár a legközelebbi postán helyezi el a csomagját amelyről Ön írásban kap értesítést a futárszolgálat munkatársától. A leadott csomagot 5 munkanapig átveheti a postán. Az át nem vett csomagot visszajuttatják a napszemuvegoutlet.hu részére, és a megrendelését semmisnek vesszük.

Fizetési lehetőség futárnál: Készpénz, bankkártya

|Személyes átvétel:

Személyes átvétel esetén a www.napszemuvegoutlet.hu munkatársa felveszi Önnel a kapcsolat, egyeztetés céljából és egy előre megbeszélt helyszínen (Érd és környéke) átadja Önnek a megvásárolt terméket. Ön a terméket az átvétel előtt ellenőrizheti és amennyiben mindent rendben talált a termékkel és a számlával kapcsolatban, úgy aláírásával, és a fizetési érték átadásával átveszi a napszemüveget.

A személyes átvétel esetén is élhet 14 napos pénz-visszafizetési garanciánkkal

Fizetési lehetőség személyes átvétel esetén: Készpénz

|MPL Csomagautomatába szállítás:

A www.napszemuvegoutlet.hu a Magyar Posta Logisztikai üzletága segítségével az országszerte megtalálható csomagautomatákba is kérheti megrendelését. A csomagautomaták hétfőtől - vasárnapig 0-24 órában nyitva vannak. A csomag érkezéséről SMS-ben értesítik és a kapott kóddal 48 órán belül bármikor átveheti a csomagot.

Amennyiben mégsem tudja átvenni a csomagot, úgy a futár a legközelebbi postán helyezi el a csomagját amelyről Ön írásban kap értesítést a futárszolgálat munkatársától. A leadott csomagot 5 munkanapig átveheti a postán. Az át nem vett csomagot visszajuttatják a napszemuvegoutlet.hu részére, és a megrendelését semmisnek vesszük.

Amennyiben utánvétellel szeretné kifizetni a terméket úgy Ön csak bankkártyával tudja kifizetni a megrendelt napszemüveg ellenértékét a csomagautomatában.

|MPL Posta Pont Szállítás:

A www.napszemuvegoutlet.hu a csomagautomaták mellett Posta Pontra történő szállítást is vállal. Ön országszerte több mint 180 MOL Posta Pontra és több mint 270 Coop Posta Pontra kérheti termékének kiszállítását. A csomagokat nyitvatartási időben (így akár szombaton és vasárnap is) átveheti és kifizetheti az Önnek legkényelmesebb módon akár készpénzzel vagy bankkártyával. A csomag érkezéséről SMS-ben értesítik és az átvételre 48 órája áll rendelkezésére.

Amennyiben mégsem tudja átvenni a csomagot, úgy a futár a legközelebbi postán helyezi el a csomagját amelyről Ön írásban kap értesítést a futárszolgálat munkatársától. A leadott csomagot 5 munkanapig átveheti a postán. Az át nem vett csomagot visszajuttatják a napszemuvegoutlet.hu részére, és a megrendelését semmisnek vesszük.

|MPL Postán Maradó Szállítás:

A www.napszemuvegoutlet.hu webáruházban rendelt termékét Ön Postára is kérheti. Az országban több mint 2600 Posta pont áll rendelkezésre, így akár a legkisebb településekre is könnyedén eljuttatjuk megrendelt csomagját. A Posta Pont-ra történő szállításnál Önnek a csomag megérkezését követően 10 napja van átvenni a csomagot. Az át nem vett csomagot visszajuttatják a napszemuvegoutlet.hu részére, és a megrendelését semmisnek vesszük. Ön a Posta Pontok bármelyikén kifizetheti csomagját akár készpénzzel akár bankkártyával.

|A www.napszemuvegoutlet.hu kijelenti, hogy amennyiben a megrendelt terméknél nem a valóságnak megfelelő szállítási információ lett feltüntetve, úgy a webáruház haladéktalanul értesíti a megrendelőt a helyes szállítási időről akár pozitív, akár negatív irányba történt az elmozdulás. A vásárló a megváltozott szállítási idő tudatában eldöntheti, hogy továbbra is igényt tart-e a termékre, vagy az elállás jogával élve nem tart igényt a termékre. További kérdéseivel kérem forduljon hozzánk bizalommal az alábbi linken.


|Szállítási díjak Magyarország területén

Amennyiben a rendelés végösszege meghaladja a 15000Ft-ot a napszemüveg outlet webáruházában úgy a kiszállítási díj 0Ft.

Amennyiben a rendelés végösszege nem haladja meg a 15000Ft-ot a napszemüveg outlet webáruházában úgy az alábbi kiszállítási díjak kerülnek felszámolásra:

  • Házhoz szállítás esetén: 1690Ft.
  • MPL Csomagautomatába szállítás esetén: 1240Ft.
  • MPL Posta Pontra szállítás esetén: 1440Ft.
  • MPL Postán Maradó szállítás esetén: 1440Ft.
  • Személyes Átvétel esetén: 0Ft.

Az utánvétel felára minden esetben 0Ft. Az árak bruttó árak és forintban értendőek.

A www.napszemuvegoutlet.hu kijelenti, hogy az ár változás jogát fenntartja és minden esetben az itt megjelenített árak alapján jár el. A www.napszemuvegoutlet.hu kijelent, hogy a fent leírtakon kívül már (rejtett) költség a vásárlót nem terheli.


A fizetési módokról itt tájékozódhat részletesebben.

www.napszemuvegoutlet.hu